Op 19 mei is het weer zo ver. Ons clubkampioenschap waar enkel van onze club en sympathisanten aan kunnen deelnemen. Naast het clubkampioenschap kunnen vrienden en ouders meedoen om te zien hoe goed zij zijn tegenover de atleten. We hebben speciaal nummers gekozen die ze op echte wedstrijden doen zodat ze al eens kunnen oefenen. Het is een oefenwedstrijd dus niet alles zal 100% verlopen zoals op een gewone meeting. Ouders van kangoeroes zullen steeds hun proeven doen na hun kinderen en dit voor elke categorie.

Onderaan kan je het inschrijvingsformulier terug vinden. Gelieve in te schrijven voor 1 mei. Het kost 3€ per persoon. Je schrijft sowieso in voor de 3 nummers maar als je maar 1 of 2 nummers ziet zitten om mee te doen dan is dit geen probleem (schrijf dit eventueel bij de opmerkingen). Denk er wel aan dat het klassement per categorie wordt gemaakt aan de hand van de 3 proeven.

Als je als ouder, vriend of 2de kind wilt inschrijven moet je het formulier terug invullen! Ook als ouder moet je kiezen welke categorie (ouders lopen steeds vlak na hun kinderen).

De inschrijving is pas definitief na betaling. Dit ga je via de mail krijgen.

Hierbij de proeven: (uurrooster volgt nog afhankelijk van aantal inschrijvingen).

Proeven (1ste proef start om 13u):
Kangoeroes: 30m sprint, vortex werpen, verspringen.
Benjamins: 30m sprint, vortex werpen, verspringen.
Pupillen: 60m sprint, verspringen, kogel.
Miniemen: 80m sprint, verspringen, kogel.
Cadetten / Scholieren / Junioren: 100m, verspringen, speer.
Senioren / Masters: 800m, verspringen, speer.

Gelieve hieronder de gegevens in te vullen.