Yes, het is zover, de werken aan de eerste sportkamer van het park zijn van start gegaan.

Eind augustus starte de aannemer met de inrichting van de werfzone achter de rolschaatsloods. Begin september start de bouw van het sportgebouw. De afbraak van de loods en het afbreken van de oude kleedkamer voor de voetbal aan de atletiekpiste, het oude scoutsgebouw en de hondenschool achter de toekomstige sportkamer start op 19 september. Het skatepark wordt op vrijdag 17 september al weggehaald. Kijk onderaan waar je in de omgeving nog kan gaan skaten.

De aanleg van de vier sportvelden start in de loop van oktober. De volledige fasering van de aanleg van de Sportkamer kan u hier terugvinden.

Werken Ruggeveldlaan:

Augustus 2016

Na de aanleg van de tramsporen op de Ruggeveldlaan is het nu de beurt aan rijweg en de voet- en fietspaden. In augustus start de aannemer met het vernieuwen van het asfalt op de rijweg en de aanleg van nieuwe voet- en fietspaden op de Ruggeveldlaan.

Fase 1 – van 2 tot 16 augustus 2016 • Verkeer in beide richtingen blijft mogelijk • Fietsers en voetgangers maken gebruik van het fiets- en voetpad aan de kant van het Rivierenhof

Fase 2 – van 16 augustus tot eind oktober/november 2016 Werken aan de kant Park Groot Schijn • Geen verkeer mogelijk van de Boterlaarbaan naar de August van de Wielelei. Omrijden via de Autolei. • Fietsers en voetgangers maken gebruik van het fiets- en voetpad aan de kant van het Rivierenhof • Bus 19 richting Deurne-Noord rijdt om via de Autolei. • De parking aan de ijsbaan blijft bereikbaar. Gebruikers van het sportpark kunnen op deze parking hun wagen kwijt of te voet of met de fiets komen.

Fase 3 – van begin november/december 2016 tot eind maart 2017 Werken aan de kant Rivierenhof •  Geen verkeer mogelijk van de August van de Wielelei naar de Boterlaarbaan. Omrijden via de Autolei. • Fietsers en voetgangers maken gebruik van het fiets- en voetpad aan de kant van het Park Groot Schijn • Bus 19 richting Deurne-Zuid rijdt om via de Autolei. Bereikbaarheid atletiekpiste en parkings De atletiekpiste blijft bereikbaar via de doorsteek over de middenberm en over de werfzone.  De parking aan de schaatsbaan is bereikbaar via de achterkant van de schaatsbaan. We adviseren om zoveel mogelijk de parking aan de schaatsbaan en de Ruggeveldlaan te gebruiken.

rug1

Toegang parkings vanaf 16 augustus tot eind oktober/november 2016

Start werken Sportkamer

Bouw sportkamer start in september

Eind augustus start de aannemer met de inrichting van de werfzone achter de rolschaatsloods. Begin september start de bouw van het sportgebouw. Ook de afbraak van de loods, het weghalen van het skatepark en het afbreken van de oude kleedkamer voor de voetbal aan de atletiekpiste, het oude scoutsgebouw en de hondenschool achter de toekomstige sportkamer starten dan op.

De volledige fasering van de aanleg van de Sportkamer kan u hier terug vinden.

rug2

Toegangen naar de parkings langs de Ruggeveldlaan vanaf september 2016.