Op de indoor wedstrijd in Herentals waren er 7 Brabo atleten. De ene al wat meer ervaren als de ander. Er kwamen 3 benjamins aan de start: Nora, Milou en Elèmiah. 2 Pupillen kwam er ook aan de start: Stan en Joe. En ten slotte waren er ook 2 miniemen: Céderic en Sam.

Met enkele mooie prestaties. De dames stoten hun kogel beide over de 4.5 meter. Wonnen beide hun reeks bij de 50 meter. Waarbij Milou net naast een podium greep met een 4de plek in totaal en Nora 1ste van haar leeftijdsjaar was. Milou deed hierna nog mee aan hoog.

Bij de benjamins jongens hadden we nog maar de start en al heel nipt net een podium gemist bij het hoogspringen met een 4de plaats voor Elèmiah. Hij sprong hierbij over 98 centimeter en miste heel nipt 1,01 meter. Hij was overduidelijk 1set van zijn leeftijdsjaar. Hij won hierna nog zijn reeks bij de 50 meter. Bij kogel stote hij de kogel nog eens over 5 meter.

De pupillen jongens Stan en Joe liepen een behoorlijke 50 meter. Daarna behaalde Stan een kanppe 5de plaats met verspringen. Ook zij gingen kogelstoten en gingen toch voor Joe (die dit nog niet veel heeft gedaan) over een dikke 5 meter. En Stan ging zowaar nipt over de 6 meter. Allebei knappe prestaties.

Ook onze 2 oudste van dienst Cédric en Sam deden het naar behoren. Sam begon eraan bij hoog en ging hierbij over 1, 20 meter. Hierbij werd hij aangemoedigd door Elèmiah die tegelijk ernaast ook bezig was aan zijn prestatie.
Toen kwam Cédric erbij en gingen ze de 50 meter doen. Waarbij ze beide knap hebben gepresteerd met respectievelijk een 6de en een 7de plaats overal op zo’n 24 deelnemers.

Zij deden aan hun toch verder met ook kogelstoten. Waarbij het bij Sam iets minder goed afging, maar Cédric hierbij over de 7 meter stoten en hierbij een knappe 5de plaats van de 23 haalde.

En de miniemen deden er nog een 4de nummer bij het verspringen. Waarbij Sam zelf niet zo tevreden was met zijn 3,28 meter (maar hij was hier al een hele middag). En Cédric ook hier knap presteerder met een 2de plaats. En hierbij 4,21 meter ver sprong, wat maar 4 centimeter verwijderd is van zijn record, en dit met een snotvalling.

Zo hup naar de volgende wedstrijd en het PK indoor.

Geniet nog na van de mooie prestaties.